verbouw | renovatie | onderhoud

Showcase renovatieprojecten

Op deze pagina ziet u enkele van onze renovatieprojecten in beeld.

Renovatie en uitbreiding twee-onder-een-kapwoning

Deze voormalige NS-spoorwoning in Maarn is in drie fases gerenoveerd en vergroot. In de eerste fase is de kelder gerenoveerd en zijn er dakkapellen aangebracht. In de tweede fase is de kap geheel gerenoveerd. De kap is geïsoleerd en er zijn nieuwe dakpannen en –goten aangebracht. De derde fase is de grootste geweest. De achtergevel werd verplaatst zodat er ruimte kwam voor een werkkamer, natte ruimtes en een technische ruimte. Hiervoor werden ook de binnenmuren verplaatst en betonnen vloeren met vloerverwarming aangebracht. Het buitenaanzicht is gemaakt in houtskelet met brede zogenaamde Keralit potdeksel delen (een soort dubbelwandige kunststof planken). Ook alle kozijnen werden vervangen. Verder werd de technische installaties vervangen en is er een extra zoldervloer met vaste trap aangebracht zodat een extra slaapkamer en berging gecreëerd konden worden.

Veranda aan woning

Waar zich eerst een zonnescherm bevond aan deze woning in Doorn is nu plaats gemaakt voor een prachtige veranda. Onder de veranda werd een vaste tegelvloer geplaatst en het plafond is gemaakt uit  -V-delen en een vlakke lichtkoepel. Deze opdrachtgever geniet elke dag van zijn nieuwe veranda.

Restauratie kozijnen en deuren woning uit 1700

Van deze zeer oude woning in Amerongen zijn de kozijnen, deuren en 12 luiken volledig hersteld. Voor de kozijnen is een zware kwaliteit grenen toegepast. Verder zijn er herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan de aansluitingen van het pannendak. In de volgende restauratiefase wordt de buitenkelder aangepakt.

Uitbreiding en renovatie vakantiewoning

Op het prachtige vakantie park Laag Kanje in Maarn een oude bestaande bungalow uitgebreid en gerenoveerd.
Woonkamer aan twee zijde uitgebreid met veel kozijnen.
Dak in zijn geheel vervangen en geisoleerd.
Alle buiten kozijnen vernieuw en naar buiten gebracht in verband met buiten isolatie. Installaties vervangen.

Badkamer in jaren-dertigwoning

Voor deze ingreep werd de oude houten vloer verwijderd en een betonvloer met wanden aangebracht. De oude badkamer kon daarna omgebouwd worden tot technische-ruimte.

Renovatie oude boswachterswoning

Van deze oude boswachterswoning van begin 1900 is van de oude doorgang een slaapkamer gemaakt en van de oude werkplaats een mooie badkamer.

Contactgegevens

Aannemersbedrijf de Ruwe vof
Tuindorpweg 31
3951 BD Maarn
0343 - 44 26 87
info@aannemersbedrijfderuwe.nl

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn een erkend leerbedrijf