verbouw | renovatie | onderhoud

Over de Ruwe

Verbouwen is toekomst
Doorgaan met het verbouwen en onderhouden van woningen. Dat is onze toekomst. Elk huis heeft het potentieel om tot droomwoning verbouwd te worden. Stelt u zich eens voor. U krijgt gezinsuitbreiding of begint aan een ruimte slurpende hobby.
U wilt meer comfort of u wordt mantelzorger. Andere mensen, andere wensen. Gaat u verbouwen of verhuizen, dat is de vraag.

Onderscheidende kwaliteiten
Het wordt verbouwen. U kiest voor uw eigen vertrouwde omgeving en laat uw wensen het liefst uitwerken en uitvoeren door een lokale aannemer. Iemand die heel veel ervaring heeft, de kneepjes van het vak nu wel kent en kwaliteit boven alles stelt.

Meewerkend voorman/eigenaar Sjaak de Ruwe:
“kwaliteit leveren doe je door je gedegen voor te bereiden, vooraf precies en transparant aan te geven wat je gaat doen, alleen de beste en geschikte materialen te gebruiken en uiteraard goed onderhouden gereedschap. Maar ook weten wat de eigenschappen van materialen zijn en klanten hierover vooraf goed adviseren. Belangrijke restpunten zijn ons daarom vreemd en achteraf scheurende muren – om maar ’s iets te noemen - evenmin. Verder werken wij uitsluitend met een vaste aanneemsom. Geen verassingen dus, niet vooraf en niet achteraf”.

De laagste prijs is dus niet het belangrijkste uitgangspunt. Maar buiten gedegen vakwerk zijn er wel meer waardevolle kwaliteiten. Er is een hecht en goed op elkaar ingespeelde vaste ploeg. Sjaak zelf uiteraard, een timmerman/metselaar in vaste dienst, een vaste oproep-vakkracht en een leerling van VMBO-bouw
(De Ruwe is erkend leerbedrijf). Van eerste contact tot en met na de oplevering is Sjaak de Ruwe zelf uw contactpersoon. En Sjaak’s vrouw doet de boekhouding en facturatie. Korte, directie lijnen en persoonlijke aandacht zijn gewoon prettiger voor u.

Een zeker én compleet aanbod
De Ruwe staat garant voor kwaliteit en een goed bouwproces. Deze zekerheid geldt ook voor de bijbehorende diensten die deel uitmaken van de verbouwing. De Ruwe werkt zo nodig samen met vaste onderaannemers voor het verzorgen van bouwtekeningen, vergunningsaanvraag en het aanpassen van de technische installaties (elektra, verwarming, loodgieterswerk), dakwerk en afwerking (stuc en schilderwerk). En stel u heeft plotseling schade aan uw woning? De Ruwe heeft een eigen werkplaats en materialen in voorraad zodat u bij een calamiteit meteen geholpen kunt worden.

Contactgegevens

Aannemersbedrijf de Ruwe vof
Tuindorpweg 31
3951 BD Maarn
0343 - 44 26 87
info@aannemersbedrijfderuwe.nl

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn een erkend leerbedrijf