verbouw | renovatie | onderhoud

Van vrijstaande gezinswoning naar comfortabele bungalow

Afspraak is afspraak.
Het is ergens rond 2000 en Kees en Carri wilden meer comfort en ruimte. Even overwogen ze een andere woning maar zagen daar toch vanaf. Het werd een grote ingrijpende verbouwing en de Sijssens schakelden een architect in. Het was een hele ingreep. Kees somt op: “grote serre achter, verhoogde – heel veel extra licht - erker voor, erker aan de zijkant, een wijnkelder, grotere ramen”. De klus was zo groot dat ze tijdelijk op de verdieping moesten wonen.

En dat was de eerste klus van De Ruwe? Kees: “Nee, de tweede. De eerste was in 1993”. Kees: “De Ruwe kwam toen letterlijk in beeld. Wij kenden hier nog weinig mensen maar zochten een aannemer. Ik zag het busje van De Ruwe en heb meteen contact opgenomen. De Ruwe heeft toen en daarna alle verbouwingen naar volle tevredenheid uitgevoerd, ook deze hele grote in 2002”. Later heeft de Ruwe nog meer gedaan. Nieuwe en grotere toiletten, nieuwe dakpannen, isolatieglas, van twee dakkapellen één grote gemaakt en een nieuwe badkamer boven.

En waarom zijn jullie steeds bij De Ruwe gebleven? Kees: “als je met Sjaak de Ruwe een afspraak maakt dan wijkt hij daar niet vanaf. Oer betrouwbaar dus. Afspraak is afspraak. Je weet altijd wat je aan hem hebt. Rommel en restpunten hoef je niet achteraan. Ze werken keurig netjes zonder onnodige overlast. Sjaak doet zelfs - voor de deur - z’n schoenen uit als hij bij ons komt”. Is er dan niks om aan te merken? Kees: “Vind ik niet. In al die jaren ging er een keer achteraf een tegeltje stuk en het toilet deed het ineens niet meer, op zaterdag…… Sjaak is het meteen komen oplossen”.

Dan is het nu wel af zeker? Kees: “nee, de volgende klus met De Ruwe zit er aan te komen. We willen een mooie ruime badkamer beneden zodat we alles beneden kunnen doen. Een beetje levensbestendig maken zeg maar”. 

Contactgegevens

Aannemersbedrijf de Ruwe vof
Tuindorpweg 31
3951 BD Maarn
0343 - 44 26 87
info@aannemersbedrijfderuwe.nl

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn een erkend leerbedrijf