verbouw | renovatie | onderhoud

Een 9 voor De Ruwe

Jan en z’n partner zijn sinds kort gepensioneerd en wonen vanaf 1975 in het bosrijke Maarn in een tussenwoning. In al die tijd kreeg de woning alle opties die maar te bedenken zijn en alles werd uitgevoerd door aannemersbedrijf De Ruwe. Aan de voorzijde een erker, achter een door een architect ontworpen uitbouw, een geïsoleerde schuur met lichtkoepel en boven een moderne badkamer en toiletruimte.
De laatste verbouwing in 2017 werd ingezet door milieu-motieven. Jan: “we wilden met zonnepanelen op het dak een bijdrage leveren aan het milieu maar dat werd een grotere klus dan we dachten”. Advies gaf aan dat het dakraam dan vervangen zou moeten worden. Tevens was het beter eerst het dak te isoleren anders zou de besparing van de panelen slechts het gebrek aan isolatie compenseren. Eigenlijk kwam zo van het één het ander en werd uiteindelijk de hele zolder grondig aangepakt. Isolatie, een nieuwe vloer, de zonnepanelen met alle installatiewerk en de afwerking. 

En en passant moest voor deze klus dus ook de zolder nog “even” leeg…... Ook deze klus is weer door De Ruwe uitgevoerd. We hadden nog een ander bedrijf met een lagere prijs overwogen maar toen de strikte opleverdatum ter sprake kwam hadden we toch meer vertrouwen in De Ruwe. De Ruwe kon beter onderbouwen dat de “deadline” gehaald zou worden. Daarnaast was er de bewezen kwaliteit uit het verleden, dus de keus was snel gemaakt. Was er dan niets aan te merken op het werk van De Ruwe?

Jan moet even nadenken en vraagt ook z’n partner: “eigenlijk niet, het zijn gedisciplineerde harde werkers, de offerte komt duidelijk overeen met het resultaat en er wordt netjes gewerkt en opgeruimd. Oh ja toch. Bij de uitbouw-achter in 2004 wilde de parketlegger de vloer van de uitbouw nog vlakker dan vlak hebben. De Ruwe heeft dit toch keurig opgelost en het parket ligt er al weer 13 jaar net zo strak en egaal in als toen”.

Contactgegevens

Aannemersbedrijf de Ruwe vof
Tuindorpweg 31
3951 BD Maarn
0343 - 44 26 87
info@aannemersbedrijfderuwe.nl

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn een erkend leerbedrijf