verbouw | renovatie | onderhoud

Hoogstaande kwaliteit en
oog voor detail

In Maarn staat het huis van Lizzy en haar man. Zij noemt het hun “superhuis”. Opvallend is de ongewoon brede façade. Huis en tuin zien er prachtig uit en de ruimte is gigantisch. Maar, zo begon het niet. Lizzy laat een oude ansichtkaart zien en vertelt met gepaste trots hoe het naoorlogse 6-kamer pension – een pijpenla van wel 30 meter lang en slechts 4 meter breed - door De Ruwe verbouwd is tot schitterende bosvilla.

lees verder

Een negen voor De Ruwe

Jan de Jong geeft aannemersbedrijf De Ruwe een negen! Natuurlijk kent De Jong het bouwbedrijf al heel lang. En ja, er zijn al diverse verbouwingen en reparaties aan deze klus vooraf gegaan. Maar toch moet het steeds weer waargemaakt worden; je bent zo goed als je laatste werk.

lees verder

Van vrijstaande gezinswoning naar comfortabele bungalow

We zijn bij Kees en Carri Sijssens in Maarn. Kees en Carri en hun vier kinderen verhuisden in 1991 uit Noord-Brabant naar toen nog hun bescheiden vrijstaande woning in Maarn. Bij de verhuizing en in 1993 zijn er wat pittige aanpassingen aan de woning gedaan en is er een garage gebouwd maar deze klussen vallen toch in het niets bij de latere plannen. 

lees verder

Contactgegevens

Aannemersbedrijf de Ruwe vof
Tuindorpweg 31
3951 BD Maarn
0343 - 44 26 87
info@aannemersbedrijfderuwe.nl

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn een erkend leerbedrijf