verbouw | renovatie | onderhoud

Showcase verbouwingsprojecten

Op deze pagina ziet u enkele van onze verbouwingsprojecten in beeld.

Van vrijstaande gezinswoning naar comfortabele bungalow

We zijn bij Kees en Carri Sijssens in Maarn. Kees en Carri en hun vier kinderen verhuisden in 1991 uit Noord-Brabant naar toen nog hun bescheiden vrijstaande woning in Maarn. Bij de verhuizing en in 1993 zijn er wat pittige aanpassingen aan de woning gedaan en is er een garage gebouwd maar deze klussen vallen toch in het niets bij de latere plannen. 

Gezondheidscentrum Maarn weer beter

Dit gezondheidscentrum heeft een belangrijke functie in Maarn. Daarom is de dienstverlening en het comfort verbeterd en is het gebouw gemoderniseerd en uitgebreid. De belangrijkste wijzigingen zijn een nieuwe spreekkamer en wachtruimte aan de achterzijde, een nieuw klimaatsysteem en een 7 meter breed rolscherm waarmee de apotheek als aparte ruimte af te scheiden is.

Pension transformeert naar Bosvilla

In de 50-er jaren was dit 6 kamer pension 30 meter lang en slechts 4 meter breed. Nu is het één van de mooiste villa’s in Maarn. Het oorspronkelijke langgerekte pand kreeg hiervoor dwarsvleugels en heel veel glas. Oude materialen werden niet weggegooid maar hergebruikt en belangrijke details bleven bewaard. Lees van dit project ook de klantreferentie.

Ruimte en ambiance voor Restaurant Reynaert

Voor een bijzonder restaurant met verfijnde keuken zijn ruimte en ambiance cruciaal. De logistiek moet kloppen en de gastvrijheid centraal staan. Dit smaakbepalende restaurant in Maarn ging daarom helemaal op de schop. Ingrijpend waren de nieuwe opslagruimte met droogloop achter en voor de gasten een nieuwe grote – 15 x 4,5 meter -  veranda met lichtkoepels, inbouwspots en verwarming. Binnen kreeg het restaurantgedeelte een complete make-over.

Twee-onder-een-kapwoning

Deze voormalige marine-woning werd én vergroot én gerenoveerd. Ingrijpend waren de kapverhoging, verlenging van de achterzijde met 4 meter en de grote uitbouw aan de zijkant. Verder werden alle vloeren en het metselwerk vernieuwd en werd de hele woning geïsoleerd.

Jaren-dertigwoning

Deze woning werd aan de achterzijde 5 meter langer en aan de zijgevel 2 meter breder. De indeling van woonkamer en eetkeuken – nu op de achtertuin gericht – werd eveneens aangepast. Op de verdieping werd een extra grote slaapkamer met veel vaste kasten gemaakt. De zolder kreeg een vaste trap en met een extra slaapkamer en voorzolder veel meer ruimte.

Uitbreiding vrijstaande woning

De opdrachtgever van deze woning is ons al 25 jaar trouw. Gedurende deze periode werden er meerdere wijzigingen aan de woning aangebracht. In 2017 werd de hal vergroot en een werkkamer gemaakt waarbij moderne en onderhoudsvrije materialen zoals aluminium en kunststof gebruikt zijn. Het dak van deze uitbreiding is tevens een overkapping zoals op de foto te zien is.

Doorn uitbreiding in stijl

Jaren dertig woning.
Oude bestaande situatie was een vrij saaie aanbouw.
Deze weg genomen en doorbraak gemaakt.
Een nieuwe uitbreiding in prachtige stijl.
Grote leef keuken met aan drie zijden uitzicht.
Met grote overstekken en oog voor details.
Echt een plaatje.

Contactgegevens

Aannemersbedrijf de Ruwe vof
Tuindorpweg 31
3951 BD Maarn
0343 - 44 26 87
info@aannemersbedrijfderuwe.nl

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Algemene voorwaarden  |  Webdesign & Realisatie: dehoopenkoning.nl